Over ons

Lees ons verhaal

Mijn naam is Rudolph IJsebrands en ben de eigenaar van De Klussenkoning

Ik ben geboren op 24 januari 1958 te Amsterdam en sinds 1973 woonachtig in Lelystad. Ik ben getrouwd met Liana en samen hebben wij twee kinderen. Een zoon Keven en een dochter Felicia, In het jaar 2000 ben ik naast de Klussenkoning gestart met een eigen onderneming De Klussenkoning.

De Klussenkoning

De Klussenkoning is de klusser van Lelystad, maar ook bereikbaar voor CV of centrale verwarmings problemen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit installatie, herstel, reparatie of onderhoud van een centrale verwarmingsketel of CV.Ook het aanleggen van buizen of vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. De Klussenkoning is een zeer ervaren installatiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de installatietechniek.

Klussenkoning
Installatie centrale verwarming 

Op gebied van CV of centrale verwarming installatie is er tegenwoordig veel mogelijk. DKK-Installatietechniek biedt u onafhankelijk raad en service. Mijn dienst is gericht op all-in service. Dit houdt in dat ik zorg voor de installatie, de plaatsing, het onderhoud, de reparatie en het herstel van uw verwarmingselement en alle verwante onderdelen.

Kies voor kwaliteit

De ervaring leert dat kwaliteit van een bepaald apparaat zichzelf pas na een aantal jaren bewijst. Beslissen voor een verwarmingsinstallatie van kwaliteit en met een lange levensduur is dan ook vaak de beste keuze. De kostprijs van een centrale verwarming van mindere kwaliteit, inclusief de meerkosten aan onderhoud bedragen bijna evenveel als de installatie van een hoogwaardige verwarmingsketel. DKK Installatie-techniek levert en plaatst daarom alleen kwaliteit in centrale verwarmingsinstallaties van de merken Nefit, Vaillant, Intergas en andere A-labels in Lelystad en omstreken.

Volg ons:
Het Ravelijn 464

8233 BW Lelystad

+31(0)6 53 789 740