Sanitaire installatie

Sanitaire installatie

Sanitaire installaties uitgevoerd door de Klussenkoning omvatten het plaatsen, herstellen, veranderen of onderhouden van sanitaire installaties. Ook voor het plaatsen van een douchewand een kraan voor de douche of keuken.
Dit doet de Klussenkoning meest van tijd bij particulieren, maar ook bij de zakelijke opdrachtgever is de Klussenkoning een graag geziene vakman.

Voor al deze werkzaamheden is de Klussenkoning gecertificeerd en deze hebben betrekking op o.a.:
* Leidingwerk
* Plaatsing of verplaatsing vaatwasser, wasmachine of een komplete installatie van een kokend waterkraan in uw keuken
* Plaatsing van merkonafhankelijk badkamer sanitair, toiletvoorzieningen, buitenspa of een buitenkraan aansluiting
* Toestellen of recipiënten (bijv. waterpompen of keukenboilers) bestemd voor de aanvoer van water
* De behandeling en de distributie van water voor sanitair en/of huishoudelijk gebruik of bestemd voor de afvoer van afvalwater (behoudens rioleringswerkzaamheden)

De Klussenkoning vakman in sanitaire oplossingen
Met een goede sanitaire installatie kunt u het comfort van uw woning aanzienlijk verhogen. Misschien wilt u inspelen op uw leeftijd en wilt u uw badkamer aanpassen of renoveren aan de behoeften van het ouder worden. Er zijn daarnaast natuurlijk ook de milieuvriendelijke en energiebesparende alternatieven voor warm water. Wat dacht u van bijvoorbeeld een zonneboiler! Wat is voor u de ideale warmtepomp of geschikte zonneboiler? Laat u informeren over de mogelijkheden en neem contact op via het Contact of Klusopgave formulier.

Merkonafhankelijk in Sanitair
De Klussenkoning werkt en installeert al tientallen jaren merkonafhankelijk badkamers, keukens, wc-sanitair of luxere wellness behoeftes. Daarbij moet u zich wel bedenken dat uw aankoop toch tenminste 20 jaar of langer mee moet kunnen. Met de keuze voor de huismerken van bouwmarkten is op zichzelf niets mis, maar vaak is na garantie nog moeilijk aan losse onderdelen te komen. Behoudens het kwaliteitsverschil (kleurvastheid en slijtagegevoeligheid) is het misschien een overweging waard om niet teveel te beknibbelen op uw investering voor de toekomst. Deze zg. huismerken mogen dan als hoogwaardig en afkomstig uit de fabrieken van bekende merken staan aangeprezen, vaak zijn het éénmalige producties die niet gecontinueerd worden in het assortiment.

Dit geldt niet alleen voor de algehele afwerking of bijvoorbeeld het tegelwerk (wat de Klussenkoning ook volledig kan meenemen in uw renovatie of verbouwing van de badkamer of keuken), maar ook met name voor uw:
* Bad (vrijstaand of met ombouw)
* Bad met wellness eigenschappen zoals streamers en massage standen
* Douche-armaturen
* Luxe geïntrigeerde douchecabine met sauna of turks stoombad
* Toiletcombinatie met of zonder ingebouwd reservoir
* Doucheafscheiding of afsluitbare douchewand
* Wastafel of badkamermeubels met bijvoorbeeld bijpassende of geïntrigeerde dubbele wastafels
* Kraanwerk (badkranen, wastafel kraan, fonteinkraan, douchekraan, keukenkraan)
* Kokend water voorziening in uw keuken
* Buitenspa

Innovaties
En wat te denken van een modern design in hun badkamer en dat combineren met comfort en ruimte. Een grote instapdouche, een knuffelwand in uw douche, slimme opbergmogelijkheden, comfortabele zitjes en een spiegel op volle lengte. Perfecte belichting in een verlaagd plafond, mooi schakelmateriaal of wat dacht u van deze regendouche.

Volg ons:
Het Ravelijn 464

8233 BW Lelystad

+31(0)6 53 789 740