Centrale verwarming

CENTRALE VERWARMING,  De Klussenkoning Lelystad is de centrale verwarming installateur voor Lelystad. De werkzaamheden kunnen bestaan uit installatie, reparatie of onderhoud van een centrale verwarmingsketel of cv installatie en het aanleggen van vloerverwarming. De Klussenkoning is een ervaren en gediplomeerd installateur met 20 jaar ervaring.

Installatie centrale verwarming

Op gebied van cv ketels en centrale verwarming installatie is er veel mogelijk, De Klussenkoning biedt u een merk onafhankelijk advies en service. Hij staat in voor de installatie, de plaatsing, het onderhoud, de reparatie  van uw centrale verwarming installatie, cv of combi ketel.

Kies voor kwaliteit

Op het gebied van centrale verwarming zijn er vele mogelijkheden. Het onderscheid in kwaliteit van verschillende verwarmingsinstallaties wordt meestal pas duidelijk na enkele jaren. Beslissen voor een beter kwaliteit verwarmingsinstallatie is dan ook vaak de beste keuze. De kostprijs van een centrale verwarming van mindere kwaliteit, inclusief de meerkosten aan onderhoud bedragen bijna evenveel als de installatie van een hoogwaardige verwarmingsketel. De Klussenkoning is een bekwaam cv monteur en plaatst daarom alleen kwaliteit van de merken Nefit, Atag, Vaillant Intergas en andere A labels in Lelystad.

Bel met 06 • 53 789 740 of stuur een bericht. Contactformulier