De Klussenkoning en timmerwerken

Diverse timmerwerken voor uw huis of zaak in en rond Lelystad

Ook voor timmerwerken in Lelystad en omgeving kunt u terecht bij de Klussenkoning. De Klussenkoning plaatst nieuwe ramen en deuren in duurzaam hout of kunststof en dit zowel bij een verbouwing of als bij een renovatieproject van uw woning.

Afhankelijk van het materiaalsoort kunt u kiezen uit heel een breed scala van kleuren voor uw deuren, kozijnen of ramen. Alle RAL-kleuren kunnen via de Klussenkoning verkregen worden. Bij timmerwerken zoals deuren, schuifpuien en kozijnen van hardhout wordt het meeste vanuit een eigen werkplaats vervaardigt zodat het houtwerk perfect past bij de stijl van uw woning.

Naast kozijnen en deuren plaatsen wij ook rolluiken en diverse andere houtbewerkingen op maat of timmermans gerelateerde zaken. Wij maken steeds gebruik van duurzame, maar toch betaalbare materialen om u als klant steeds het beste resultaat te kunnen garanderen.

Contacteer de Klussenkoning via mail of bel voor een afspraak aangaande uw project! De Klussenkoning brengt u graag een bezoek op locatie,  om u een oplossing aan te dragen en maakt desgewenst vrijblijvend een offerte op maat.

Want de Klussenkoning is er niet alleen voor uw CV installatie, Sanitair of onderhoudswerkzaamheden, maar is er voor praktisch alle delen van uw huis!