Centrale verwarming

De Klussenkoning is de cv of centrale verwarming installateur voor Lelystad. De werkzaamheden kunnen bestaan uit installatie, herstelling, reparatie of onderhoud van een centrale verwarmingsketel of cv tot het aanleggen van buizen of vloerverwarming. De Klussenkoning is een ervaren en erkend gediplomeerd installateur van verwarming!

Installatie centrale verwarming

Op gebied van cv of centrale verwarming installatie is er veel mogelijk. De Klussenkoning biedt u merkonafhankelijk de beste verwarmingsketels en geeft raad en service. Hij staat in voor de installatie, de plaatsing, het onderhoud, de reparatie en de herstelling van uw centrale verwarming, cv of combi ketel.

Kies voor kwaliteit

Op het gebied van centrale verwarming zijn er vele mogelijkheden. Het onderscheid in kwaliteit van verschillende verwarmingsinstallaties wordt meestal pas duidelijk na enkele jaren. Beslissen voor een beter kwaliteit verwarmingsinstallatie is dan ook vaak de beste keuze. De kostprijs van een centrale verwarming van mindere kwaliteit, inclusief de meerkosten aan onderhoud bedragen bijna evenveel als de installatie van een hoogwaardige verwarmingsketel. De Klussenkoning is een erkend cv monteur en plaatst daarom alleen kwaliteit in centrale verwarmingsinstallaties van de merken Nefit, Atag, Vaillant en andere A labels in Lelystad.

Bel met 06 • 53 789 740 of stuur een bericht. Contactformulier